Bygherrerådgivning på tværs af branchen

Referencer

SPECTRAS har erfaring med at rådgive projekter med bygherrer fra erhvervslivet, organisationer, det offentlige og det private. 

Alle bygherrer er forskellige og har derfor forskellige behov. Referencerne afspejler SPECTRAS’ erfaring i at samarbejde med bygherrer og tilpasse sig nye omstændigheder. 

Erhverv

SPECTRAS har erfaring med at rådgive erhvervskunder fra udvidelse af nye kontorer, til etablering af lejeboligprojekter, samt rådgivning ved overtagelse af byggeprojekter.

Se flere referencer her: ERHVERV

Offentlige

SPECTRAS har erfaring med at rådgive offentlige bygherrer med strategiske beslutninger om nye byggerier og renoveringer. Dertil har vi stor erfaring med udarbejdelse af beslutningsgrundlag, udbud, kontrahering samt opfølgning.

Se flere referencer her: OFFENTLIGE

Institutionelle

SPECTRAS har erfaring med at rådgive institutionelle bygherrer med strategisk planlægning af nye projekter, samt overtagelse af byggeprojekter. Dertil rådgiver SPECTRAS også undervejs og ved aflevering. 

Se flere referencer her: INSTITUTIONELLE

Private

SPECTRAS har erfaring med at rådgive private bygherrer med strategisk planlægning, overtagelse af boligprojekter, samt tilsyn undervejs og ved aflevering af bolig.

Se flere referencer her: PRIVATE