Bygherrerådgivning på tværs af branchen

Referencer

SPECTRAS har erfaring med at rådgive projekter med bygherrer fra erhvervslivet, organisationer, det offentlige og det private. 

Alle bygherrer er forskellige og har derfor forskellige behov. Referencerne afspejler SPECTRAS’ erfaring i at samarbejde med bygherrer og tilpasse sig nye omstændigheder. 

Erhverv

SPECTRAS har erfaring med at rådgive erhvervskunder fra udvidelse af nye kontorer, til etablering af større lejebolig projekter, og rådgivning ved overtagelse af byggeprojekter. SPECTRAS leverer rådgivning alt fra strategisk planlægning til aflevering. 

Se flere referencer her: ERHVERV
Undersøg SPECTRAS’ ydelser: BYGHERRERÅDGIVER

Offentlige

SPECTRAS har erfaring med at rådgive offentlige bygherrer med strategiske beslutninger om nye byggerier og renoveringer. Dertil kan SPECTRAS også rådgive ved overtagelse, undervejs i byggeriet, ved afslutning og efter endt byggeprocess. 

Se flere referencer her: OFFENTLIGE
Undersøg SPECTRAS’ ydelser: BYGHERRERÅDGIVER

Institutionelle

SPECTRAS har erfaring med at rådgive institutionelle bygherrer med strategisk planlægning af nye projekter, samt overtagelse af byggeprojekter. Dertil rådgiver SPECTRAS også undervejs og ved aflevering. 

Se flere referencer her: INSTITUTIONELLE
Undersøg SPECTRAS’ ydelser: BYGHERRERÅDGIVER

Private

SPECTRAS har erfaring med at rådgive private bygherrer med strategisk planlægning, overtagelse af boligprojekter, samt tilsyn undervejs og ved aflevering af bolig.

Se flere referencer her: PRIVATE
Undersøg SPECTRAS’ ydelser: BYGHERRERÅDGIVER