Projektstyring

Projektstyring af byggeri

For at sikre dit byggeprojekts gang fra start til slut er det nødvendigt at gøre brug af byggestyring der kan sikre fremgang og problemløsning af byggeriets flaskehalse. 

SPECTRAS kan som jeres bygherrerådgiver hjælpe jeres byggeri fremad med vores praktiske løsningsorienterede tilgang. 

Hvordan SPECTRAS' byggestyring kan hjælpe jeres projekt

Udførelsesfasen er den fase hvor visioner bliver ført ud i livet og ender ud i et endeligt produkt. I den fase er det vigtigt at kontrollere og følge op på projektets fremgang for at forhindre flaskehalse og løse uundgåelige problemer der måtte dukke op. 

SPECTRAS kan her hjælpe jeres byggeprojekt – hvad end omfanget måtte være – med at overholde kravene som i har opstillet for jeres projekt. Vi sørger for at økonomien og kvaliteten er i overensstemmelse med projektet, ved at være i nær kontakt med leverandører, entreprenører og bygherren. 

Vores praktske og nære tilgang til byggeprocessen sørger for at projektet bliver fulgt fra start til slut og vores erfaring gør at vi kan trække i de rigtige tråde for at løse problemer.


Uforpligtende samtale

Vi vil med glæde hjælpe jer og påbegynde et nyt samarbejde

Hvad er projektstyring af et byggeri?

Projektstyring hjælper byggeriet med at blive flyttet fra A til Z og sørger for at projektets kvalitet og økonomiske krav bliver opretholdt.

Hvordan hjælper projektstyring byggeriet fremad?

Undervejs i udførelsesfasen kan der opstå problemer mellem parter på tværs af byggeprojektet. Her er det bygherrerådgiverens fineste opgave ved projektstyring at komme problemer til livs før det bliver en flaskehals. 

Hvorfor vælge hjælp til projektstyring af jeres byggeri?

Der er adskillige interessenter involveret i et byggeprojekt hvilket betyder forskellige synspunkter og agendaer. Det er derfor vigtigt at søge en bygherrerådgiver der kan være tovholder og som har kendskab til hvordan parterne som er involveret agerer.