din bygherrerådgiver

SPECTRAS som bygherrerådgiver

Bygherrerådgivning hos SPECTRAS har fokus på det strategiske og det operationelle. SPECTRAS’ strategiske evner sikrer at bygherrens visioner bliver til virkelighed, og at fremtidige udfordringer bliver løst på forhånd.

Operationelt er SPECTRAS tilstede på byggepladsen og i dialog med entreprenører for at sikre at aftaler, regler samt tidsplaner følges.

En god bygherrerådgiver kan hjælpe bygherren i samtlige faser af byggeprocessen. SPECTRAS tilbyder derfor ydelser der kan hjælpe bygherren i alle faser af byggeriet.

filler2

Se vores ydelser

SPECTRAS har gennem lang erfaring i byggebranchen udviklet kompetencer der er nødvendige for at levere et succesfuldt projekt. 

Derfor kan vi hos SPECTRAS tilbyde jer specialiseret bygherrerådgivning uafhængig af hvor langt i er med jeres byggeri.

 

STRATEGISK BYGHERRERÅDGIVNING
Læs mere her
UDBUD OG LICITERING
Læs mere her
PROJEKTSTYRING
Læs mere her
DUE DILIGENCE
Klik her
Previous slide
Next slide

Hvad laver en bygherrerådgiver

Bygherrerådgiverens vigtigste opgaver er at repræsentere bygherrens visioner og rådgive  mulige løsninger afhængigt af byggeprojektet. 

Bygherrens behov ændres alt efter hvor i processen projektet er og bygherrerådgiverens opgaver udvikler sig på samme facon.

SPECTRAS kan som din bygherrerådgiver bruges som din sparringspartner og vejlede jer når vigtige beslutninger skal tages. 

 

Uforpligtende samtale

Vi vil med glæde hjælpe jer og påbegynde et nyt samarbejde

Hvornår i processen skal du anvende en bygherrerådgiver?

SPECTRAS kan hjælpe bygherren fra start til slut, og tilbyder derfor forskellige ydelser der er skræddersyet til hvor i byggeprocessen i befinder jer.

Bygherrerådgiveren kan konkretisere bygherrens idé og hjælpe med at formulere visionen ved brug af kompetencer og sørge for at projektet kommer i udbud og samarbejdspartnere bliver involveret. 

I byggeprocessen repræsenterer bygherrerådgiveren bygherren som tovholder og sørger for at byggeprojektet bliver til virkelighed. Til sidst i processen kan bygherrerådgiveren sørge for at byggeriet lever op til de mange lovkrav der er i spil.

Hvorfor vælge en bygherrerådgiver?

En bygherrerådgiver kan tilbyde den ekspertise som er nødvendig for at sikre et solidt byggeri for bygherren. Der findes ikke to ens byggerier samt branchen er viklet ind i et hav af regler, som kan gøre processen unødvendig indviklet for bygherren. 

Det anbefales at henvende sig til en bygherrerådgiver så snart der er en idé for at give byggeprojektet det bedste udgangspunkt, men en bygherrerådgiver kan hjælpe til i alle faser af processen – fra idé til endeligt byggeri.

Offentlige bygherrer har kendskab til byggebranchen, men søger specialiseret rådgivning der kan løfte visse aspekter i byggeprocessen. 

Modsat offentlige bygherrer har private bygherrer begrænset kendskab til byggebranchen og her kan en bygherrerådgiver redde tid, sikkerhed og økonomi for den private bygherre. Private bygherrer er her bygherrer fra erhvervslivet, foreningslivet og familier/private.