Rådgivning om udbud og licitering

Licitering af nye projekter afgører en stor del af byggeriets fremtid. Det er derfor vigtigt med solid rådgivning af hvordan et udbud skal formuleres til potentielle samarbejdspartnere. 

Derfor tilbyder vi rådgivning af udbudstyring til bygherrer, som kan hjælpe jer med at skabe de bedste rammer for jeres byggeri.

Vi kan hjælpe med styring af udbud og licitering

Ved licitering er der mange lovkrav der skal overholdes for offentlige bygherrer. Her kan vores ekspertise sørge for en sikker proces og give jeres byggeri en god start. Private bygherrer er ikke underlagt samme lovkrav, men vores sparring kan bruges til hvad der er muligt med jeres projekt. 

Med SPECTRAS’ lange erfaring udbudsstyring har vi en dyb indsigt i hvordan et byggeprojekt bliver stablet på benene. 

Rammerne til en licitering skal også facilitere den gode konkurrence mellem entreprenører for at sikre projektets kvalitet og økonomiske sikkerhed. Samtidig er det også vigtigt at opretholde objektiv udvælgelse for at sikre en redelig udbudsproces. 

Vilkårene er forskellige fra projekt til projekt da det afhænger af flere variabler. Vores ekspertise kan derfor hjælpe jer med at skræddersy liciteringen efter jeres ønsker samt lovkrav.

Uforpligtende samtale

Vi vil med glæde hjælpe jer og påbegynde et nyt samarbejde

Hvad er udbud og licitering?

Udbud og licitering er synonymer for det samme, og er en udsendelse af specifikationer og krav angående et byggeri, som typisk omhandler kvalitet og pris. 

Det bliver udsendt til kvalificerede entreprenører, som herfra kan byde på projektet, og det bud der er bedst på de valgte parametre “vinder” udbuddet.

Hvorfor søge rådgivning til udbud og licitering?

SPECTRAS kan med vores kendskab til udbudsformer sørge for at strategien til udbuddet bliver formet så den bedste partner bliver valgt til byggeprojektet.

Selvom det kun er offentlige bygherrere der er pålagt reglerne angående offentlige udbud er det også gavnligt for private bygherrere at søge rådgivning for hvordan et projekts udbudsstrategi skal formuleres. SPECTRAS kan også i denne situation sørge for en solid strategi der kan fjerne bumpene på vejen