evaluering af projekt

Due diligence af byggeri

Inden overtagelse af et nyt byggeri er det essentielt at skaffe sig en forståelse for standen af ejendommen og byggeriet. Derfor tilbyder SPECTRAS due diligence ydelser der giver bygherren et overblik over din potentielle nye ejendom.  

filler1

Hvordan kan due diligence hjælpe jeres nye byggeri

Ved overtagelse af en ny ejendom er det nødvendigt som bygherre at anskaffe sig viden om standen af byggeriet, da det skal bruges til at evaluere hvilke økonomiske konsekvenser der kan ligge forude. En due diligence rapport er vigtig ved overtagelse af hvilken som helst ejendom, da der oftest er uforudsete faktorer i spil. 

Hvis du overtager et ældre byggeri kan der være nye lov og krav der skal opfyldes hvis bygningen skal renoveres. Modsat hvis et projekt overtages tidligt i byggeprocessen er det nødvendigt at evaluere hvor langt projektet er samt kvaliteten af det der er blevet bygget.

Som bygherre vil du få professionel rådgivning fra SPECTRAS der kan give jer et indblik i standen af jeres potentielle emne samt rådgivning om økonomiske muligheder forbundet med jeres visioner for byggeriet.

Uforpligtende samtale

Vi vil med glæde hjælpe jer og påbegynde et nyt samarbejde