You are currently viewing Strategisk Planlægning & Tilsyn – Domicil

Strategisk Planlægning & Tilsyn – Domicil

SPECTRAS har været rådgiver på Scrouples nye kontor; et domicil i Aarhus. SPECTRAS har været med som rådgiver vedrørende planlægningen og opførslen af domicilet. 

SPECTRAS har rådgivet med den strategiske planlægningen af grunden for at bedømme hvordan grunden kan bruges bedst muligt. Det er blevet gjort i et godt samarbejde med Scrouples for at deres behov er blevet opfyldt. Forarbejdet er udmundet i et beslutningsgrundlag der sætter fundamentet for det der i dag er blevet deres nye hovedkontor. 

Herefter har SPECTRAS ledet udbudsprocessen og kontraheringen af entreprenører der skulle levere det ønskede byggeri. Undervejs i opførslen af domicilet har SPECTRAS været til stede for at sikre en produktiv byggeprocess, og SPECTRAS er stadig med som rådgiver i dag. 

Samarbejdet fortsætter efter byggeriet er endt for at være med til opfølgende fejl og mangelgennemgange. SPECTRAS takker mange gange for det gode samarbejde med Scrouples. 

Læs mere om domicilet: https://cubo.dk/projekt/domicil-scrouples-aarhus/

Se SPECTRAS’ ydelser: https://spectras.dk/bygherreraadgiver/